Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Παραίτηση του Άγγελου Πιτσικάλη από την Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου.


 Στις 16/1/2023, Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου έβγαλε ανακοίνωση για την παραίτηση του Χ. Γιουρτζίδη, η οποία στο τέλος αναφέρει:

".....Ο δε κοινοτικός σύμβουλος Κώστου Άγγελος Πιτσικάλης δεν εκπροσωπεί πλέον την Λαϊκή Συσπείρωση...."

Ο Άγγελος Πιτσικάλης με ανακοίνωσή του, εξηγεί τους λόγους:
«Τα δεδομένα που κυριαρχούσαν κατά την περίοδο των προηγούμενων Δημοτικών Εκλογών, με οδήγησαν ώστε να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης και συγκεκριμένα του επικεφαλής της παράταξης, Κώστα Ροκονίδα. Σκοπός ήταν να αναδείξουμε την απραξία της τότε δημοτικής αρχής, στην κοινότητα του Κώστου και γενικά όλης της Πάρου, κάτι που καταφέραμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με την παρούσα επιστολή παραιτούμαι από την παράταξη, διότι δεν μου επιβάλει η συνείδηση μου, να συνεχίσω να είμαι μέλος μιας ομάδας που δεν απαγκιστρώνεται ακόμα και τώρα από κομματικές γραμμές, συγκυρία που ενισχύει τους μηχανισμούς της διοίκησης του δήμου να δημιουργεί παρασκήνια και εντυπώσεις. Εκτιμώ ότι ο Δήμος της Πάρου, πρέπει να διοικείται από Ανεξάρτητη Παράταξη που θα προασπίζει την ενότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας, χωρίς παρωπίδες και κομματικές αγκυλώσεις.

Συνεχίζω ως κοινοτικός σύμβουλος, διότι το διάστημα της αλλαγής μέχρι τις δημοτικές εκλογές είναι πολύ μεγάλο και θα συνεχίσω με αμείωτο ενδιαφέρον, να διεκδικώ προς όφελος του χωριού και του νησιού μας, τιμώντας τους κατοίκους της κοινότητας, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν πρώτο κοινοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου