Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 



Είμαστε ενεργοί πολίτες που αποτελούν ομάδα η οποία ανεξάρτητα από τις κομματικές προτιμήσεις των μελών της ταυτίζεται και υποστηρίζει ότι στο νησί μας πρέπει να δημιουργηθεί ισχυρό αυτοδιοικητικό κίνημα που θα αλλάξει την πορεία του.

Η παρούσα δημοτική αρχή με τις κομματικές της επιλογές και δεσμεύσεις ταύτισε το δήμο μας με τη Νέα Δημοκρατία και αποτελεί κυβερνητικό εκτελεστικό της βραχίονα.

Αυτό είχε και έχει ως αποτέλεσμα μια σειρά από αναγκαία έργα υποδομής να καθυστερούν ανεπίτρεπτα και η καθημερινή ζωή των κατοίκων του νησιού μας να υποβαθμίζεται επειδή στέρησε από την τοπική αυτοδιοίκηση της Πάρου τον διεκδικητικό της χαρακτήρα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι επιθυμούμε τον εξοστρακισμό των κομμάτων από την Τοπική αυτοδιοίκηση. Τα κόμματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δημοκρατία μας και χωρίς αυτά δεν νοείται δημοκρατική λειτουργία. Όμως η όποια έλλειψη σεβασμού της αυτοδιοικητικής λειτουργίας δημοτικών παρατάξεων για προώθηση κομματικών και όχι αυτοδιοικητικών θέσεων μας βρίσκει και θα μας βρίσκει αντίθετους.

Με βάση τις θέσεις που πιο πάνω περιληπτικά εκθέσαμε δηλώνουμε ότι θα εργαστούμε και θα συμβάλλουμε στο να αναδειχτούν νέες δυνάμεις που θα σέβονται και θα υπηρετούν με συνέπεια τις αυτοδιοικητικές αρχές στο δήμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου