Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Ο Λόγος στους Δημότες και όσους δραστηριοποιούνται στον τουρισμό

 


Το καλοκαίρι του 2023, εάν δεν υπάρξει κάποια αρνητική εξέλιξη για τον ελληνικό τουρισμό, θα είναι ανάλογο με αυτό που διανύουμε φέτος.

Κοσμοπλημμύρα, ασυδοσία παντού, πλημμελής καθαριότητα και μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα, ιδιαίτερα στον περιφερειακό της Παροικιάς.

Σκοπεύουμε να ρωτήσουμε μεγάλο μέρος των κατοίκων του νησιού μας για τα μέτρα που θα μπορούσε να πάρει ο Δήμος, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, ώστε κατά την προσεχή τουριστική περίοδο η εικόνα που θα εμφανίσει το νησί μας να είναι σαφώς καλύτερη από τη φετινή.

Θα επικοινωνήσουμε με συμπατριώτες μας και θα τους δώσουμε τη δυνατότητα να πουν τις απόψεις τους και να κάνουν προτάσεις. Δεν μας απασχολεί εάν θα είναι ανώνυμες ή επώνυμες. Μας ενδιαφέρει το περιεχόμενό τους και κατά πόσον αυτές είναι δυνατόν να εφαρμοστούν, εάν γίνει η απαραίτητη προετοιμασία κατά την χειμερινή περίοδο.

Μας ενδιαφέρει να μιλήσουν οι δημότες και να ακουστεί η φωνή τους τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος της τουριστικής περιόδου και είναι νωπά ακόμα τα προβλήματα του καλοκαιριού.

Η δημοτική αρχή, οι δημοτικές παρατάξεις και οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων έχουν τη δυνατότητα να τοποθετούνται στα διάφορα ζητήματα που προκύπτουν και αφορούν τον τόπο μας.

Η φωνή όμως της τοπικής κοινωνίας απουσιάζει και εμείς θα επιχειρήσουμε να της δώσουμε τη δυνατότητα να μιλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου