Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Δεν θα χαρίσουμε στον Κωβαίο μια τρίτη θητεία που αυτή τη φορά θα έχει πενταετή διάρκεια


Πέρα από το πρόγραμμα, πέρα από τον εάν είναι κομματική ή όχι μια δημοτική παράταξη, τα πρόσωπα που συγκροτούν το ψηφοδέλτιό της παίζουν σημαντικό ρόλο και ιδιαίτερα το πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου.

Στις προηγούμενες εκλογές η προσωπικότητα του Κώστα Ροκονίδα ήταν αυτή που έπαιξε σημαντικό ρόλο και για λόγους συγκυρίας, και όχι η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Και εάν χάθηκαν οι εκλογές, στην κυριολεξία στο νήμα, αυτό οφείλονταν σε λάθη τακτικής.

Το εκλογικό σώμα της Πάρου δεν ψήφισε ΚΚΕ ούτε λαϊκή Συσπείρωση. Ψήφισε πρόσωπα. Και αυτό άλλωστε πιστοποιήθηκε λίγο μετά, από το εκλογικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών του ΄19.

Όποιος διαφωνεί μάλλον είναι βαθειά νυχτωμένος.

Η προσωπικότητα του Κώστα Ροκονίδα, η σύνθεση και η ποιότητα του ψηφοδελτίου και η συγκυρία οδήγησαν το μισό εκλογικό σώμα της Πάρου σε μια μεγάλη προσπάθεια αλλαγής στο δήμο και η εκλογική τακτική της Λαϊκής Συσπείρωσης οδήγησε όλη αυτήν την προσπάθεια σε ήττα.

Και επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να μας κατηγορήσουν για αντικομμουνισμό, τους απαντάμε προκαταβολικά, ότι απλά διαφωνούμε με την πολιτική του κόμματος. Και αυτό είναι αναφαίρετο και δημοκρατικό δικαίωμά μας.

Δεν θα χαρίσουμε στον Κωβαίο μια τρίτη θητεία που αυτή τη φορά θα έχει πενταετή διάρκεια και μάλιστα με ένα εκλογικό νόμο που τον ευνοεί.

1 σχόλιο:

  1. Δεν χαρίζεται καμία θητεία αγαπητέ κύριε Ανώνυμε...
    Oι ψηφοφόροι θα αποφασίσουν....
    Κάποιοι πούλησαν ήδη τη ΛΣ Πάρου για να επηρεάσουν με τον και καλά ανεξάρτητο συνδυασμό που δημιουργούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή