Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Δυναμική συγκέντρωση της Μ. Χανιώτη στην Πάρο

 Με την παρουσία δεκάδων παριανών πραγματοποιήθηκε στην πολυγωνική αίθουσα του ΓΕ.Λ. Πάρου η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της υποψηφίας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στις Κυκλάδες, Μαρίας Χανιώτη.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν δεκάδες φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., ο έπαρχος της Π.Ε. Πάρου, Κώστας Μπιζάς, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων του νησιού μας, καθώς και από άλλα νησιά των Κυκλάδων. Ακόμα, χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλαν ο βουλευτής Β’ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, ο πρώην βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Μανιός, το μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρώτρια συντονίστρια στο Τμήμα Νησιωτικής Πολιτικής του κόμματος, Καίτη Γιαννακά, ο πρώην βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Λεβογιάννης και ο πρώην πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σύρου, Σπύρος Λάβδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη και συνεχίστηκε με την εκπρόσωπο της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου Αντιπάρου, Μαριαλένα Παναγάκη, ενώ τον συντονισμό είχε η Φιλία Γρηγοράσκου. Την παρουσίαση της κ. Χανιώτη, έκανε η πρόεδρος της κοινότητας Πάρου, Μαργαρίτα Αργουδέλη.

Η ομιλία της Μαρίας Χανιώτη, που διακόπηκε πολλές φορές από τα χειροκροτήματα, περιστράφηκε στα θέματα της επικαιρότητας και σε ζητήματα δημοκρατίας στον δημόσιο βίο. Ακόμα, έγιναν αναφορές στα επιτεύγματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία, τη νησιωτικότητα και το μεταφορικό ισοδύναμο.

Η κ. Χανιώτη ολοκληρώνοντας την ομιλία της είπε:

«Επιθυμώ να δεσμευτώ από αυτό το βήμα, ότι θα  δώσω, μαζί με τους συνυποψήφιους μου, τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αυτή την πολιτική μάχη με αξιοπρέπεια, πολιτικό πολιτισμό και ανιδιοτέλεια.

Θα μοιραστώ το προοδευτικό όραμα και τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις έτσι ώστε το αποτέλεσμα των εκλογών να φέρει το ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. πρώτο κόμμα στις Κυκλάδες. Είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη!

Σας καλώ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να παλέψουμε μαζί για την ανατροπή, για εμάς, τα παιδιά μας, για να πάρουμε την ζωή μας πίσω και να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα για δικαιοσύνη παντού! (…).

Να παλέψουμε για την κεφαλαιοποίηση της Ανάπτυξης που προέρχεται από τα νησιά  μας σε υποδομές και υπηρεσίες. Να παλέψουμε έτσι ώστε η ανάπτυξη που επιτυγχάνουν οι Κυκλαδίτες/ισσες κάθε χρόνο, να επιστρέφει σε έργα και υπηρεσίες ΠΡΩΤΑ για εμάς τις ίδιες/ους και τα παιδιά μας, εδώ πίσω, στα νησιά μας. Να παλέψουμε όλοι μαζί έτσι ώστε το σύνθημα μας δικαιοσύνη παντού να μη μείνει μια φράση χωρίς αντίκρισμα.

Να παλέψουμε για δικαιοσύνη στην υγεία, δικαιοσύνη στην παιδεία, δικαιοσύνη στον πολιτισμό, δικαιοσύνη στα ανθρώπινα δικαιώματα, δικαιοσύνη στο κοινωνικό κράτος, δικαιοσύνη στην εργασία, δικαιοσύνη στην προστασία του περιβάλλοντος, δικαιοσύνη στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Σας προτρέπω, να αξιοποιήσετε την τεράστια δύναμη που έχετε στα χέρια σας. Να Ψηφίσετε!

Σας ζητώ, να μην αφήσετε την οργή και την απογοήτευση να σας αποδυναμώσει. Μην επιτρέψετε άλλους να αποφασίσουν για εσάς ΧΩΡΙΣ εσάς. Σας ζητώ να στηρίξετε την προσπάθεια μου, να στηρίξετε τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., να στηρίξετε την Εθνική προσπάθεια για να επιστρέψει η ελπίδα και το χαμόγελο».

Τέλος, μετά την ομιλία έγιναν τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους για στήριξη στον αγώνα της κ. Χανιώτη, ενώ ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από τους συγκεντρωμένους προς την υποψήφια βουλευτή Κυκλάδων.


Πηγή: Φιλελεύθερος

1 σχόλιο: